Axé Dance varje måndag i december

Läs in bilder för att se hela mailet

 

Temaklass December “Axé Dance”

I December här vi äran att presentera “AXÉ DANCE” som månadens temaklass!

Vår härliga instruktör Jailton delar med sig av denna brasilianska dansstil som påminner om Zumba.

Axédansen startade i Salvador city under Brasilianska karnivalsäsongen och blev en efterföljare till den populära lambadan. Dansstilen innehåller en mix av samba no pé och aerobics och  innehåller koreografier där rörelserna ofta följer sångtexterna i musiken. En energisk och varierande träningsform!

“AXÉ DANCE”

For years Axé Dance became the major type of dance for the North east of Brazil during the holiday months.Axé Dance is an ever-changing kind of dance with no commitment to maintaining any formal set of steps or routines (there’s actually no such a thing as a basic step in Axé Dance.)

TEMAklassen ligger på måndagar kl 17.00 och bokas i time center.

Välkomna att dansa in december med oss!

Foto: Nytimes