Kundreferens, Daniel Björkdal

Varje Fredag presenterar vi en av våra nöjda medlemmar! Idag berättar Daniel varför han mår så bra av att träna pilates.

Namn: Daniel Björkdal

Ålder: 39

Hur länge har du tränat Pilates?

Sedan 2004.

Hur ofta tränar du Pilates?

2 ggr/veckan på Pilates Complete.

Varför började du träna Pilates?

Jag hade en lång och smal kropp som fick ont ibland. Jag behövde vara starkare, rakare och mer flexibel för att må bra och fungera bra i mitt yrkesliv.

Vad betyder Pilatesträningen för dig?

Jag mår väldigt bra av det. En viktig del av mitt liv. Jag är starkare för vardagen och mitt arbete. Jag har mer energi, bättre självförtroende, bättre kroppsmedvetenhet, ökad kroppskontroll, bättre hållning.

Vad har varit fördelarna med Pilatesträning i jämförelse med andra träningsformer som du testat tidigare?

Jag tycker att traditionell gymträning och klasser har varit stereotyp, tråkig, ofokuserad och inte tagit hänsyn till kroppens helhet. Jag har inte mått lika bra av det. Det har känts grovt och avskuret från helheten på något sätt. Grundprinciperna i pilates gör mycket för detta.

 

Vi vill veta vad du tycker om pilatesträningen hos oss – maila dina ord till info@pilatescomplete.se om du vill dela med dig!

Tack!

Linda & Jasmin