Kundreferens, Ulrika Ödman

Några av våra medlemmar har generöst delat med sig av sina bästa erfarenheter från sin träning på Pilates Complete. Vi är otroligt glada och stolta över att så många av er har så mycket fint att säga – TACK!

Varje fredag presenterar vi en ny medlem under rubriken kundreferens, idag är det Ulrikas tur!

Namn: Ulrika Ödman

Ålder: 34

Hur länge har du tränat Pilates?

Sedan januari 2012

Hur ofta tränar du Pilates?

2-3 ggr/ veckan.

Vilken var din första kontakt med Pilates?

Jag läste en artikel i GP om er, det var om en yogaform som det stod om. Kört yoga från och till i minst 10 år och nyfiken av mig. (den i gungor från taket) Jag blev nyfiken & googlade Pilates C och blev ”kär” i bilderna på er studio. Så jag tog med min sambo & dotter på promenad till er och kikade. Linda arbetade då och jag fick ett väldigt varmt och positivt bemötande och älskade den lugna atmosfären med ”yogamusik” och den underbara lokalen. Jag sade direkt till min sambo att – Här skall jag träna! Och nu gör jag det. J

 

Vad betyder Pilatesträningen för dig?

Just nu när jag är ”nybörjare” betyder det mycket just för att jag tycker det är så kul och älskar variationen. Jag blir lätt uttråkad och gillar att alla klasserna är så olika. Min favorit är Props. Gillar även övningarna på rullen i Boll/Rulle, gillar att utmana mig i stabilitet.

 

Vad har du för tankar om Pilates Complete som träningsställe?

Pilates C mitt andningshål. Det betyder väldigt mycket för mig att komma till en varm, lugn, positiv och framförallt vacker miljö med personal som ni, som får mig att känna mig sedd och välkommen. Ni som jobbar där sprider alltid en positiv energi som får mig att må bra och jag älskar era pass och ser fram emot att träna utomhus nu när det blir varmare ute, det känns lyxigt. Jag har bara bra saker att säga om Pilates Complete. Jag är så glad att jag hittade till er och är en stolt medlem. Jag gillar också att det är små klasser vilket gör det mer personligt, att det inte är hög musik och så är det alltid rent och fräscht och så himla fint med ljus och blommor.

Allt är precis i min smak helt enkelt.