Kundreferens – Tina Josefsson

Varje Fredag presenterar vi stolt en av våra nöjda medlemmar, idag är det Tinas tur! TACK Tina & alla andra för att ni delar med er & hjälper oss att sprida ordet om Pilatesträningen!

Namn: Tina Josefsson

Ålder: 46

Hur länge har du tränat Pilates?

Sedan 2011

Hur ofta tränar du Pilates?

2 ggr/ veckan.

 

Varför började du träna Pilates?

Största anledningen var nog att det låg så nära där jag bor, men också att jag för längesedan själv gjort lite liknande övningar hemma och känt att det passar mig. Jag kände att jag behövde träna upp smidighet och styrka på ett bra sätt för att hålla i längden och förstår att det inte längre går att leva på ”gamla meriter” och tro att skrivbordsarbete god mat och sömn räcker för att må bra.

 

Vad har Pilatesträningen gjort för dig i det dagliga livet?

Jag ger mig själv lite tid att stanna upp och bara fokusera på övningarna och mig själv i och med pilatesträningen. Svårt annars att ge sig själv den tiden när det är så mycket annat man också vill hinna med.

 

Vad har varit fördelarna med träning på Pilates Complete i jämförelse med andra träningsanläggningar som du tränat på tidigare?

Det känns inte stressigt hos er. Att det är ett litet ställe där ni känner igen mig när jag kommer betyder nog mer än vad jag först tänkte på. Valet av musik och ljudnivån är helt rätt. Att ni bjuder på något att dricka med något tilltugg av olika slag känns lyxigt och gör tiden före och efter träningen till en positiv övergång till livet utanför er dörr. Jag har aldrig gillat gruppträning i någon form tidigare, men denna gång känns det helt rätt. Jag tror att ni har byggt in en atmosfär i verksamheten som grundar sig i glädje och engagemang och det kan ibland tappas bort i storskaligheten hos andra träningsanläggningar.

 

Vad betyder Pilatesträningen för dig?

 Pilatesträningen är en vacker kombination av både fysisk och psykisk träning för att uppnå harmoni med sig själv tycker jag.

Vill du också dela med dig och berätta varför du tycker att Pilates är så bra?!

Maila oss dina ord till info@pilatescomplete.se