Här hittar du all information om Pilates Complete i Göteborg!

Hos oss händer hela tiden nya saker! Denna vecka startar vi ex tre nya kurser och figurerar i tre olika tidningsartiklar.

Vill du också ha den senaste informationen om vad som sker på Pilates Complete? Vet du hur du hittar informationen om oss? Idag tipsar vi dig om hur du alltid kan vara uppdaterad med senaste nytt och få förhandsinformation om kommande event, klasser, kurser och nya produkter i shopen.

Här kan du hitta allt du behöver för att inte missa din favoritinstruktör, medlemsmingel med dina träningskompisar eller spännande workshops med gästinstruktörer från hela världen!

1. VÅR HEMSIDA

Hemsidan är navet i vår informationsspridning. Här kan du hitta aktuella priser, scheman, nya klasser, alla våra tjänster som personligträning, kurser, workshops och gruppträning. Det finns karta, vägbeskrivning och alla våra kontaktuppgifter så att du lätt kan nå oss om det är någon information som du inte hittar.

Besök vår hemsida: www.pilatescomplete.se

2.. VÅR BLOGG

På vår blogg lägger vi upp all allmän information om den löpande verksamheten som nya kursstarter men även roliga tips & exempelvis pilatesövningar för hemmaträning. Varje vardag lägger vi upp ett nytt blogginlägg, och varje fredag finns en av våra medlemmar med i ett blogginlägg där de svarar på frågor om pilatesträningen och vad de tycker om Pilates Complete!.

http://www.pilatescomplete.se/blogg/

3.Facebook

Självklart finns vi på facebook. Här kan du hitta bilder, kommentarer och inlägg från vår vardag på studion. Kanske kan du hitta dig själv på någon av våra bilder, eller se när dina vänner är på klass. Vi har fotoalbum från studion och våra träningsresor, event med gästlärare som James D Silva och mycket mycket mer!

Gilla vår sida och glöm inte att checka in på facebook när du tränar hos oss:)

https://www.facebook.com/pilatescomplete

4. NYHETSBREV

Varje månad mailar vi ut ett nyhetsbrev till alla våra kontakter där vi berättar om vad som hänt under den gångna månaden och vad som ska ske under de närmast kommande veckorna! Månadens konstnär presenteras alltid och vi ger er en dos av inspiration, information och glädje  – allt i ett!

Vill du också få våra nyhetsbrev? Skicka ditt namn och emailadress till info@pilatescomplete.se så registrerar vi dig för kommande utskick!

Du vet väl om att du som får våra nyhetsmail också kan skicka det vidare till vänner som du tror kan vara intresserade av att veta mer om oss? Längst ner till höger på varje nyhetsbrev finns en länk du kan klicka på och skicka brevet lätt som en plätt till dina vänner. Såhär står det:

Känner du någon som du tror skulle vara intresserad av detta nyhetsbrev? Vidarebefordra detta mail.

5. ANSLAGSTAVLAN PÅ PILATES COMPLETE

Bäst information, förhandstips och senaste nytt får du naturligtvis när du besöker oss på studion. På vår anslagstavla finns affischer om kommande medlemsevent, månadens temaklass, nya produkter från DOM, Superfruit och mycket mycket mer!

välkommen att hälsa på oss på Kastellgatan 1.

 

Snapshot: Vegafoto