Läs om Garuda i Expressen!

Garuda är ett nytt träningssystem som fokuserar på variation, flexibilitet och precision i varje rörelse.Garuda är en blandning av dans, pilates, yoga och taichi.

Garuda är skapad av James D´Silva. James har arbetat som professionell dansare och koreograf i USA och Europa. Genom hela hans karriär har Pilates varit en stor del av hans dagliga träning men efterhand har han även vävt in yoga, gyrotonic, feldenkreis och alexanderteknik för att skapa sin egna unika holistiska träningsform Garuda.

Resultaten man får av Garuda är slående! Ökad styrka, flexibilitet, koordination och uthållighet med en känsla av lätthet och välmående. Garuda erbjuder både kardiovaskulär träning och djupt mentalt fokus där ett av målen är att hitta avslappning i rörelsen. Rörelserna påverkar kroppens fascior och skapar expansion och längd i bindvävssystemet. Resultatet är en starkare och smidigare kropp med förbättrad hållning och ett lättare sinne.

Vi på Pilates Complete står omnämnda i gårdagens Expressen  där du kan du läsa mer om Garudatekniken.

Imorgon onsdag kl. 19.30 startar vi igång 8 veckors kurs i Garuda Matwork.

För mer information om denna kurs besök vår hemsida. Anmälan sker till info@pilatescomplete.se

Kolla också in denna

[vimeo video_id=”45472276″ width=”400″ height=”300″ title=”Yes” byline=”Yes” portrait=”Yes” autoplay=”No” loop=”No” color=”00adef”]

Video: Vegafoto