Platser kvar på våra kurser Gravidpilates 30/10 och Garuda Matwork 31/10

Gravidpilates

Det finns flera fördelar med att träna Pilates under graviditeten. Du bygger upp kroppen för att orka bära de extra kilon som kroppen lägger på sig och orka bära din bebis. Lågintensitetsträning för den djupa bukmuskulaturen samt andning och övningar som är väl anpassade till den växande magen är några saker vi fokuserar på. Under förlossningen behöver du kraft och det är också viktigt att kunna slappna av ordentligt. Med GravidPilates får du båda delarna. Att träna Pilates kan också hjälpa dig att snabbare komma tillbaka till din vanliga kropp efter födseln.

Datum: Tisdagar kl. 18.15 med kursstart 30/10 v 44

Längd: 8 tillfällen á 55 min.

Instruktör: Martina Edström

Pris: 1800 kr

Garuda Matwork

Under kursen kommer du att introduceras i Garudateknikens grunder. Vi går igenom sittande och stående övningar (seated and standing matwork) med fokus på att öppna upp och stretcha ut kroppens stelheter. Alla övningar startar med enkla rörelser för att så småningom bindas samman i flödande sekvenser. Garuda bygger på rytm och flöde i en härlig blandning av pilates, yoga, tai chi och dans.

“There is no right or wrong movement, but your possibility to move through space to create longer, stronger bodies.” – James D’Silva

Datum: Onsdagar kl. 19.30 med kursstart 31/10  v 44

Längd: 8 tillfällen á 55 min.

Instruktör: Linda Erlandsson

Pris: 1800 kr

För bokning av kurs maila info@pilatescomplete.se med namn och kontaktuppgifter eller ring oss på 031-789 02 22

Foto: Vegafoto