Kundreferens – Marco Zidaric

Varje fredag bloggar vi om en medlem. De berättar vad de tycker om Pilates Complete & hur Pilatesträningen påverkat dem. Idag är det Marco som delar med sig av sina ord.

Namn: Marco Zidaric

Ålder: 45

Hur länge har du tränat Pilates?

Sedan 2004.

Hur ofta tränar du Pilates?

Ca 1 gång i veckan.

Vad har Pilatesträningen gjort för dig i det dagliga livet?

Rör mig lättare och känner mig yngre i kroppen. Tycker nästan jag är i nivå med när jag var 10 år, klättrar i träd och på annat, gungar, hoppar, jag har även börjat klättra som ny hobby och det går väldigt bra.

 

Om du tränar andra träningsformer, kan du se om Pilatesträningen hjälpt dig även här?

Hjälper mig i Yogan att hitta in i positionerna (asanas) att vara medveten om placeringen (kroppsmedvetenhet), Hjälper mig i klättringen att använda ”rätt” muskler. Hjälper mig i Kartracing att använda ”rätt” muskler, att styra från skuldrorna det ökar uthålligheten och eventuellt precisionen.

 

Vad skulle du säga till andra som funderar på att börja träna Pilates?

Alla borde prova. Jag tycker inte träningen är jättekul i sig men i stället för att träna på gym så är det mycket roligare och ger ett bredare resultat.

 

Vad har du för tankar om Pilates Complete som träningsställe?

Fantastisk miljö och mycket kompetent och engagerad personal.

 

Snapshot: Vegafoto