Nya kurser startar nästa vecka! Garuda, gravid, mammabebis & senior

Tiden går fort när man har kul! 8 veckor har gått fantastiskt fort, och vi har haft fantastiskt kul på våra kurser! Nästa vecka startar vi en ny kursomgång – några få platser finns kvar på alla fyra kurser så boka dig NU om du vill vara med eller tipsa din vän, kollega, mamma, morfar, pojkvän eller syster!

Garuda med Linda – Onsdagar kl 19.30

Alla övningar startar med enkla rörelser för att så småningom bindas samman i flödande sekvenser. Garuda bygger på rytm och flöde i en härlig blandning av pilates, yoga, tai chi och dans.

“There is no right or wrong movement, but your possibility to move through space to create longer, stronger bodies.” – James D’Silva

Seniorpilates med Lena – måndagar kl 13.15

Pilateskursen är anpassad för dig som är lite äldre och vill få en bättre balans, ökad styrka och rörlighet. Pilates är en perfekt träningsmetod för att förebygga minskad flexibilitet och uthållighet.

Gravidpilates med Martina – tisdagar kl 18.15

Det finns många fördelar med att träna Pilates under graviditeten. Du bygger upp kroppen för att orka bära upp de extra kilon som kroppen lägger på sig och bära din bebis.

Mammabebispilates med Jasmin – Onsdagar kl 09.15

Att träna Pilates kan hjälpa dig att snabbare komma tillbaka till din vanliga kropp efter födseln. Kursen är 8 ggr och vi kommer att gå igenom STOTT PILATES  grundprinciper, lära dig grunderna för pilatestekniken samt ge dig bra basövningar för egen träning.