Artikel om Pilates Complete i BRANT

BRANT är magasinet för dig som älskar äventyr i bergen!

I oktobernumret av BRANT har chefredaktör Karolina Ekman skrivit en artikel med träningstips för skidåkning. Karolina har varit på Pilates Complete och tränat i våra pilatesmaskiner och testat våra klasser. En av hennes favoriter är Jumpboardklassen som förbereder henne för puckelpisten och lär henne att använda maglåset.

Precis som vi, anser Karolina att Pilates är ypperlig träning för att förbättra skidprestationen och minimera skaderisken samt hålla naggande skador i schack. Du som planerar skidsemester i vinter gör helt rätt i att komma till oss och förbereda kroppen för backarna.

Köp hem ett ex. av BRANT och läs mer om träning, nyheter tips & den spännande skidorter i Japan! Klicka här

Eller läs tidningen nästa gång du tränar hos oss på Pilates Complete!

Tack till Karolina & BRANT för en fin artikel, till Vegafoto för bilden & till Karin som agerade modell!