Ny pilateskurs för seniorer startar v 44 Måndagen den 29/10

I höstas hade vi premiär för en Pilateskurs som är anpassad till dig som är lite äldre, den har varit så populär att vi nu vecka 44 startar upp en till!

Våra seniorer har fått en bättre balans, ökad styrka och rörlighet. Många äldre upplever att deras flexibilitet och uthållighet har minskat över tiden. Pilates är en perfekt träningsmetod för att förebygga detta.

Vi går igenom grundläggande principer och basövningar med den egna kroppen som redskap samt med boll och flexband. Inga förkunskaper krävs. Instruktör är Lena Sollerman 65 år som har tränat pilates i över 3 år och upplever att träningen har gett en klar förbättring i hennes artrosdrabbade kropp .

” Det är inte klokt vad jag är stark! Bär ut mattor, skakar och borstar utan problem (drar förstås åt korsetten ordentligt!) Så glad jag känner mig, så mycket energi jag har i min kropp. Tack vare pilates! ” / Lena

Datum: Måndagar med kursstart v.44, 29/10

Tid: Kl. 13.15

Längd: 8 ggr à 55 minuter

Instruktör: Lena Sollerman

Pris: 1800 kr

För anmälan och frågor kontakta oss på info@pilatescomplete.se eller ring 031-789 02 22