Endast två veckor kvar på vår höstkampanj! Passa på att teckna din träning nu!

Är du sugen på att börja träna kvalitativ, säker och effektiv träning som gör dig starkare, smidigare och mer välbalanserad? Då är pilatesmetoden något för dig!

GRUPPTRÄNING

Att träna tillsammans med andra är roligt och gör att du orkar mer. Du får energi och vågar tänja på gränserna. Våra olika klasser gör träningen inspirerande och variationsrik och du har dessutom alltid en certifierad instruktör som leder klassen.På vårt Pilatesspäckade gruppträningsschema finner duklasser som matwork, bosu, props,reformer, jumpboard,boll/rulle mm.

PERSONLIG TRÄNING

Vill du få ut maximalt av din träning och nå dina mål på ett snabbare och effektivare sätt? Att investera i dig själv genom Personlig Träning gör det lättare för dig att nå en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp. Vi vill tillsammans med dig förbättra din teknik, hälsa och göra dig mer medveten om din kropp och dess oanade möjligheter!

För bokning av introduktion kontakta oss på info@pilatescomplete.se eller ring oss på 031-789 02 22. Välkommen!