Pilates Complete fyller 2 år!

Idag är det dagen D! Det är 2 år sedan vår stora dröm om att öppna en egen pilatesstudio med kvalitativ och rolig pilatesträning i vacker och inspirerande miljö blev till verklighet!

Vi är oerhört stolta över vår verksamhet och gläds dagligen med våra medlemmar som hela tiden gör stora framsteg med sin träning! Vår passion för pilatesträningen och våra tankar och idéer om hälsa och träning samt möjligheten att få vara med “när det händer” är det som driver oss framåt!

Vår ambition om att Pilates Complete ska vara den plats där man kan möta likasinnade, hämta inspiration, få livsglädje och fylla på med ny energi infrias varje dag av våra glada, träningssugna och nyfikna medlemmar! Tack för att ni väljer att träna just hos oss!

Så här såg det ut för 2 år sedan!

Vi säger HURRA HURRA HURRA för vår tvååring! 🙂