Missa inte utställning Bodyworlds som just nu visas i Sverige!

Vi på Pilates Complete vill tipsa dig som är intresserad av träning och hälsa samt nyfiken på hur kroppen egentligen ser ut inuti att besöka Bodyworlds-utställningen som just nu visas på Tom Tits Experiment i Södertälje, Stockholm.

På Bodyworlds-utställningen kan du med dina egna ögon se hur kroppens alla muskler, fascia , organ osv ser ut.  Vår kropp är vårt instrument och redskap och är fantastiskt designad.  Allt du ser på utställningen är riktiga, donerade kroppar som genom en särskild plastinationsteknik är välbevarade in i minsta muskel, sena och blodkärl.

Kropparna i utställningen har donerats genom ett särskilt donationsprogram som Dr. Gunther von Hagens och Institut für Plastination skapade 1983. Alla donatorer har skänkt sin kropp specifikt till de enastående BODY WORLDS-utställningarna. Varje enskild kropp i utställningen har ett budskap, bl.a. samspelet mellan hjärna och muskler, kroppens rörelsemöjligheter eller organens placering.

Missa inte detta!