Tove spelar bättre golf när hon tränar pilates hos oss!

“Jag har spelat golf i dryga 20 år och har legat runt 17 i handikapp de senaste 15 åren. Jag har alltid slagit rätt så långt, speciellt som junior, men med varierande kontroll (slår gärna mina slag med lite draw men tyvärr har det en tendens att bli både hook och slice in emellanåt). Har tränat en hel del på rangen genom åren men gjorde tidigare inte så mycket annan träning för att bättra på golfspelet. Sedan jag själv började träna, och därefter instruera, pilates har jag märkt stor skillnad i mitt golfspel som framför allt har blivit mycket mer stabilt och jag har även fått tillbaka längden i mina slag vilket är väldigt kul!” /Tove


GOLFPILATES – Ny kurs som startar 30/9

Förbättra svingen med pilates! Under den här kursen blir du medveten om dina obalanser, och lär dig korrigera dem. Vi tränar med redskap som utmanar din balans och stabilitet och ökar rörligheten där du som bäst behöver den i ditt golfspel. Pilatesträning gör att du blir starkare och får en bättre kontroll över kroppen.

Ta ditt golfspel till en högre nivå!

Datum: Söndagar med kursstart v.39; 30/9

Tid: Kl. 10.00

Längd: 8 ggr à 55 minuter

Instruktör: Tove Gustafsson

Pris: 1800 kr

Anmälan: info@pilatescomplete.se

Snapshots by: Vegafoto