Träning under semestern

Många lägger av med träningen under semestern vilket kan tyckas vara lite dumt när man under resten av året lagt ner både energi, tid och pengar på sin träning. Vi hör ofta att man inte riktigt vet hur man skall lägga upp sin träning och att det ibland där svårt att komma ihåg övningar.

Vi på Pilates Complete vill därför slå ett slag för vår övningsbank som du finner på vår blogg! Där har du hela Essential Matwork med bilder, beskrivning och videoklipp! Bättre kan det väl inte bli? Sök på här

När du lägger upp ditt träningsprogram kan du tänka på att värma upp genom att använda de fem grundprinciperna. Andning, Bröstkorgens placering,Bäckenets placering, Skulderbladens stabilisering och rörelse samt Huvudet och nackens placering. Läs om dessa grundprinciper genom att klicka på respektive grundprincip.

I träningsupplägget är det sedan bra att få med både rörlighet, styrke och balansövningar.

Tänk framåtböjning, bakåtböjning, rotation, sidoböjning och någon arm respektive benövning så har du ett bra basprogram!

Vi önskar dig all lycka till med träningen under semestern!

Och du! Ta med dig pilatesmattan ut så blir träningen extra kul!

Stay neutral/ Jasmin

Foto: Vegafoto