Träna som Madonna!

“Fysisk hälsa är det som krävs för att känna lycka” lär Joseph Pilates ha sagt när han grundade sin pilatesmetod i början av 1920-talet. Att genom detta system av övningar få det bästa av två världar: fysiskt och psykiskt välbefinnande. Vi på Pilates Complete fullkomligt älskar träningsmetoden med alla dess variationer och håller med Joseph!

En annan som fastnat för Pilatesmetoden är Madonna. Efter en hästolycka började hon träna pilates för att rehabilitera sin axeleld och få ett snabbt tillfrisknande. Madonna har sedan sin skada fortsatt hålla sig i form med träningsformer som pilates, yoga och garuda.

“Med hjälp av dessa träningsformer kan du få en tonad kropp, få mer energi och ökad flexibilitet. Det handlar om hårt arbete”, säger Madonna. “Det finns inget enkelt sätt. Om du vill veta hur jag kan se ut som jag gör, är det kost och motion och att ständigt ta hand om sig själv som gäller.”

Bild från Aftonbladet.