Luftakrobatik,trapets och duoakrobatik var några av helgens utmaningar

I helgen hölls en tre dagars Cirkus & akrobatikworkshop på Pilates Complete med härliga instruktörerna Jailton Carneiro och Annika Frodi Lundgren.

Deltagarna fick lära sig luftakrobatiska konster i tyg, trapeze och spanish web. Detta innehöll t.ex. positioner stjärna, fjäril, coccoon, fot- och höftlås på tyg. Men inte nog med det – deltagarna bidrog ju med sina egna personliga uttryck och energi och en liten synkroniserad duo sekvens fick beskådas på tyg! På trapezen övades svingar och kullerbyttor, fot och nackhäng och sekvenser. På spanish web kunde splits, attitudes och mermaids beskådas – i snabbt snurrande takt! Mänskliga pyramider, duo-akrobatik och finlir i handstående teknik kommer sent glömmas. Instruktörerna Annika och Jailton tackar för många skratt och oförglömliga moments!

Nöjda, trötta, och lite ömma deltagare fick till slut nästintill slitas ner från trapeze och tyg vid workshopens slut. 3 dagars träning för hela kroppen – från arm till skrattmuskler … kommer saknas enormt. För att citera en deltagare: “Vad ska vi göra nu, utan detta? Det bara mååste bli en fortsättning!”.

Blir du nyfiken på att prova? I höst kör vi igång en ny cirkuskurs!

Anmäl ditt intresse till info@pilatescomplete.se