Platser kvar på cirkuskursen i helgen!


Vi erbjuder en helt ny 3 dagars kurs i cirkus och akrobatik nu i helgen! Fredag till söndag   får du lära dig konster som du bara vågat drömma om. Några platser finns fortfarande kvar så det är inte försent att anmäla dig om du vill vara med!

Instruktörer är Annika Frodi Lundgren, luftakrobat och Jailton Carneiro, cirkusartist som turnerat med Cirque de Soleil under flera år.

Under 2 timmar kommer vi prova på olika grenar inom nycirkus i mindre grupper. Vi lär oss grunderna och provar olika övningar inom akrobatik, jonglering, luftakrobatik på tyg, trapeze och ring (hoop) samt spanish web. Vi jobbar stationsvis med instruktör vid alla moment inom luftakrobatik, och akrobatik kör vi gemensamt i större grupp. Akrobatik på marken innehåller lekfulla övningar som t.ex. handstående, kullerbyttor, mänskliga pyramider och par-akrobatik. Varje dag sker en liten demo av en vald nycirkusgren.

Datum: Fredag till söndag 29/6-1/7

Längd: 3 dagars kurs

Tid: Vuxna 15+ kl. 17.30-19.30

Pris: 1500 kr

Anmälan: info@pilatescomplete.se

Välkommen!