Föreläsning & träning på Käringön

Föreläsning & träning på Käringön

Pilates Complete gästar Skafferiet på Käringön den 23 – 25 juli!

Linda Erlandsson från Pilates Complete föreläser och undervisar i tre dagar på saltstänkta klippor på en av Bohusläns vackraste öar, Käringön.

Pilates för dig som är ute med båten men ändå vill sköta din träning, för dig som är på landet och längtar efter den där goa känslan man har efter ett träningspass eller för dig som är nyfiken på vad pilates är och vill prova för första gången!

Schema:

Måndag 23 juli Föreläsning 16:30 -Vad är pilates & hur kan den hjälpa just dig? Vi går igenom historik, grundpriciper, skillnaden från andra träningsformer. Du har möjlighet att få svar på egna frågor och få tips och råd för din egen träning.

Pilatesklass 18:30 – Nybörjarklass med STOTT PILATES uppvärmning och grundläggande matworkövningar för en starkare, smidigare och mer välbalaserad kropp. Vi jobbar enbart med den egna kroppen som tyngd & motstånd.

Tisdag 24 juli Yogalates 10:00 – Få det bästa från två världar i ett skönt flow! Styrkan och kontrollen från pilatesen och mjukheten och avslappningen från yogan. Hitta djupare in i yogans positioner med pilatestekniken.

Flexband 17:30 – En lekfull klass med stående och sittande övningar för att stärka ben och armar, stabilsera bålen och öka rörligheten i ryggraden. Här använder vi gummiband som redskap för att utmana kroppen till nya nivåer.

Onsdag 25 juli Power Pilates 09:00 – Väck kroppen med en riktig morgonboost. En tuffare klass med puls och glädje. Fokus ligger på att stärka core och få bort stelheter i muskler och fascia. För att du är värd det!

Pris: 150 kr/klass Anmälan & praktiska frågor: Skafferiet 0304-560 05 eller https://www.facebook.com/SkafferietKaringon/info Mer info om pilates & Linda: www.pilatescomplete.se Frågor om föreläsningen & träningen: info@pilatescomplete.se eller 031-7890222

Eventet sker i samarbete med Skafferiet, en helt ny oas på Käringön som presenterar  föreläsningar och kurser inom mat, dryck och hälsa. I deras skafferi hittar du närproducerade produkter som äpplemuster, marmelad & sylter, honung, knäckebröd, svensk och dansk lakrits, choklad och nötter i lösvikt m.m. …..allt med smak, känsla & kvalitet!