Golf, yoga & pilates i Grekland i sommar!

Yoga, Pilates & Golf. Gillar du något av detta ska du följa med oss till Grekland i sommar! Vi åker nämligen till Kalamata den 28 juli med Langley på en Yoga- & Pilatesresa. Fina golfbanor finns i närheten och designresorten där vi bor är helt nybyggd!

Langley Resort Buca Beach ligger vid en 15 km lång strand, där bor vi modernt och njuter av Medelhavets klarblå vatten vid en mjuk sandstrand. Resorten har både rymliga och väldesignade hotellrum och bungalows.

Här finns två stora pooler, restaurang, strandbar, sail n surf, barnklubb och tennisbanor. I huvudbyggnaden finns ett SPA och gym med fullt behandlingsutbud. Här laddar du batterierna på riktigt med jacuzzi, bubbelpooler och olika typer av bastu.

Innan den 4 juni finns ett toppenerbjudande för par på:  http://www.langley.eu/sv/solresor-sommar/erbjudanden-rabatter/Hogtryck-for-par/

Du kan yoga, sola & slappa – din kärlek kan golfa, bada & parta! Eller tvärtom…tillsammans eller var & en för sig…

Snygg design, vacker natur, avslappnad atomsfär & god mat  efter ett eller två grymma träningspass! Bättre kan det inte bli – Boka din plats direkt via Langley eller hör av dig till oss om du har frågor!

Hoppas att vi ses i solen i sommar!

Alla foton kommer från Langley.