Pilates Complete på Yogagames

Kristihimmelfärdshelgen spenderade vi på Yogagames! Ett fantastiskt event som för andra året i rad samlar instruktörer från hela världen i Göteborg för att dela med sig av sin kunskap till yogisar på alla nivåer. Fredag, lördag & söndag var fulla av workshops, klasser & föreläsningar!

En riktig inspirations-injektion var det, & vi delar med oss av allt vi fått till er, Pilates Complete medlemmar, på våra gruppträningsklasser och längtar redan till nästa år! Hoppas att fler av er är med på själva eventet då, det är helt enkelt för bra för att missa!

Ett stort NAMASTÉ till Johanna & Andreas med sitt team för en underbar helg <3, & tack alla ni som var med på Yogalatesklassen i lördags!

Här ser ni några bilder tagna av Vegafoto från Yogagames 2012:

Snapshots by: Vegafoto