Personlig Träning i Pilates i Göteborg

Många av er medlemmar startar med ett 10 klippkort i Personlig Träning innan ni börjar med gruppträning. På de tio gångerna lär ni er precis hur ni ska placera kroppen, exakt var ni ska hämta kraften ifrån och framförallt får ni en djupare förståelse för pilatestekniken.

På en timmes personlig träning hinner vi både prata om det som känns svårt att utföra, gå igenom vilka övningar ni ska göra hemma för att komma vidare och testa gränserna för att veta hur långt ni kan pusha kroppen.

Flera av er blir fast, och det förstår vi, för det är det bästa man kan göra!

På den Personliga Träningen jobbar man ensam med sin instruktör och följer ett välplanerat träningsprogram utarbetat för att gå direkt på de områden man behöver fokusera på.

Träningen kan varieras i det oändliga med olika maskiner, övningar, modifieringar, motstånd, vikter och tempon. För att uppnå bäst resultat är det viktigt att träningen varieras men ändå behåller ett och samma fokus – att förbättra det som var målet från start.

En gång per år gör vi en uppföljning för att se att resultaten kommit och för att sätta upp nya mål inför det kommande året. Vi dokumenterar med fotografier, tester och kundprofil, allt för att du som medlem på Pilates Complete ska få det allra bästa!

Ett vanlig mål är att bli smärtfri eller att få ökad rörlighet och bättre hållning. Men man behöver egentligen inte ha något annat mål än att helt enkelt må bra eller bara vilja ha allmänträning för att bli starkare och tighta till kroppen eller tona musklerna.

En annan anledning till att välja Personlig Träning kan vara är att man har svårt att anpassa sig till tiderna på ett gruppträningen på grund av ett pressat arbetsschema eller att klasserna inte fungerar någon anledning, det kan vara en skada som begränsar eller att tempot är för snabbt.

Oavsett varför du väljer det kan vi konstatera att :Ingenting går upp mot Personlig Träning!

Vill du också Träna Personlig Träning i Pilates?

Just nu har vi ett Mors Dag Erbjudande:

3 personliga träningstillfällen för 1500 kr (värde 2250 kr)

Passa på att unna dig själv, din mamma eller annan kvinna i din närhet Personlig Träning i Pilates hos oss på Pilates Complete.

För bokning av Mors Dag erbjudandet maila oss på : info@pilatescomplete.se

Erbjudandet gäller till och med 27 maj 2012. Max. 1 erbjudande per kvinna. PT-tillfällena är giltiga under sommarschemat och skall nyttjas senast den 31 augusti 2012.

Snapshots: Vegafoto