Golf och pilates på Vallda GK

Pilates Completes Linda Erlandsson och Jasmin Salhi tillsammans med tränarna på Vallda Golfklubb Rikard Fors och PO Dahlman.

Klubbens dag 21 april 2012

Custom fitting, träningsgrupper, nya tränaren Louise Friberg, fysträning för golfare och mycket mer fanns på schemat!

Pilates ger en bättre hållning & ökar kroppsmedvetenheten ·Balanserar styrka och smidighet ·Förbättrar balans och koordination ·Skyddar mot överbelastning av muskler i andra träningsformer ·Hjälper till att förhindra skador och är mycket framgångsrik som rehabilitering ·Säker och effektiv träning ·Höjer prestationen i golfspelet!

Pilates förbättrar syresättningen av blodet  •Hjälper till att undvika onödiga spänningar i kroppen  •Ett avslappnat andningsmönster ger bättre fokus & koncentration  •Aktiverar de djupa stabiliserande musklerna bålen och ger komplett stabilisering av bäcken och ryggrad!

I pilatesträning för golfare lär du dig vilka muskler du ska aktivera och var du kan slappna av  •Du blir medveten om din andning, och kan skifta mellan olika andningstekniker • •Instruktören guidar dig genom övningarna och för att hitta rätt timing & mer kraft!

Kontakta oss på info@pilatescomplete.se eller 031-7890222 för att boka in en introduktion eller pilatesträning för golfare!

Snapshots by: Vegafoto