Veckans instruktör: Jasmin Salhi

Idag avslutar vi vår bloggserie där vi varje måndag presenterar en av Pilates Completes duktiga instruktörer. Sist ut är Jasmin som sänder en pepparkaksbrun hälsning från Guadeloupe och Fort Royal där hon just nu håller Pilates- & Yogakurser för Langleys resenärer!

Jasmin Salhi

“Jag har alltid sett kroppen som ett fantastiskt redskap först genom teatern och dansen som tidigt låg mig  varmt om hjärtat. Pilatestekniken kom till mig under åren jag dansade, men jag förstod inte riktigt då vilken betydelse träningen kunde ha.

Genom åren har jag fått förmånen att arbeta med Pilatestekniken med människor i både personlig träning och gruppträning och förvånas fortfarande över vilka snabba resultat träningen ger. Metodiken är fantastisk just för att den hela tiden ger en riktlinjer vilket i sin tur ger kroppsmedvetenhet och därefter en bättre hållning, mindre värk eller en starkare och smidigare kropp!

Jag känner stor passion inför att kunna dela med mig av denna kunskap och att kunna glädjas med de resultat som Pilatesträningen ger!”

Jasmin Salhi är fullt STOTT certifierad pilatesinstruktör med vidareutbildning i flera specialanpassade inriktningar såsom pre och postnatalträning, rehab mm. Jasmin innehar också utbildningar via Anatomy Trains, Pilates Matrix och Garuda.

Hon är en av två delägare av Pilates Complete och arbetar med både personlig träning och gruppträning.