Nyhetsmail # 2 2012

Foto:Vegafoto

Vintern har snabbt gått förbi och den härliga våren är i antågande.

Vi har under årets första månader haft fullt upp och kan nu äntligen dela med oss av allt spännande som händer hos oss just nu!

Läs noga så att du inte missar nyheterna på Pilates Complete (och glöm inte att tipsa dina träningsinstresserade vänner om oss)

Stay neutral!

Jasmin & Linda

Garuda

Nu finns Garuda på Pilates Complete!

Garuda är en träningsform skapad av James D’Silva som är influerad av pilates, yoga, tai chi och dans. Klasserna baseras på rytm och flöde vilket gör Garuda till ett perfekt komplement till pilates.

Garuda-träning är fortfarande väldigt nytt i Sverige och vi är glada över att vara med bland de första att erbjuda Garuda både som gruppträning och personlig träning.

Under april månad kommer alla Pilates Completemedlemmar få möjlighet att prova på denna härliga träningsform, och från och med maj månad kommer Garuda finnas som extrainsatta klasser på vårt gruppträningsschema.

För mer info: www.thegaruda.net

Ny samarbetspartner!

Vi är stolta över att presentera en ny samarbetspartner i Fors & Dahlman Golfakademi!
Rikard Fors och PO Dahlmans filosofi kring träning och hälsa ligger nära Pilates Completes då de fokuserar på att ge sina golfelever gott om tid för att få kvalitet och resultat.
Rikard har över 20 års erfarenhet som tränare och han jobbar som personlig tränare för spelare på Europatouren och USA-touren. P O jobbade som landslagscoach 1995-2003 och är nu personlig tränare för tourspelare.
Den 21 april kl. 14-16 kommer vi att vara med och presentera pilatesträning för golfare på Fors & Dahlmans Öppna Hus på Vallda Golfklubb.

Varmt välkommen att besöka oss där!

För mer info: www.forsdahlman.se

Workshops & kurser

Foto: Alana Da Silva
Nu är det dags för nya kursstarter och workshops!

Fristående workshops i YinYoga med Maria Crimp Martinsson

Datum:  5/5, 12/5, 9/6, 16/6

Tid: kl. 11.15 – 12.45

Pris: 550 kr

Anmäla: info@pilatescomplete.se

Yang är vad vi kallar den aktiva formen av träning som de flesta av oss förknippar med “vanlig” träning där man jobbar med att stärka våra muskler och har tydliga bilder av hur positionerna skall vara. Inom Yin finns inga tydliga bilder utan allt stammar från den personliga anatomin och olika skelletala förmågor. Här finns inga rätt och fel utan bara mötet med din egen kropp och ditt sinne.
Yin Yoga hjälper till att rensa ut slaggprodukter och ger ett ökat ven- och lymfflöde då genomblödningen totalt förhöjs i bindväven. Medicinsk forskning visar att bindvävs zonerna är förbundna med det autonoma nervsystemet och att man kan sänka sina stressnivåer genom att utöva yinyoga.

För mer info: www.lifebymaja.se
Yoga-workshop med Camilla Bergstrom

I intim miljö och liten grupp har du möjlighet att få personlig korrigering, diskutera & träna med en av världens främsta yogalärare som till vardags tränar kändisar i Los Angeles. Camilla möter dig precis där du är, oavsett om du är nybörjare eller avancerad yogi och hjälper dig att komma vidare i din praktisering och svarar på dina frågor.

Tema: Backbends

Dag: Lördagen den 26 maj

Tid: kl. 10.00 -13.00

Plats: Pilates Complete , Kastellgatan 1, Göteborg

Pris: 950 kr OBS! Begränsat antal platser!

Anmälan: info@pilatescomplete.se

Anmälan är bindande, sista anmälningsdag är 21 maj.

För mer info: www.camillabergstrom.com
Gravidpilates

Lågintensitetsträning för den djupa bukmuskulaturen samt andning och övningar som är väl anpassade till den växande magen är det vi fokuserar på under denna kurs. Att träna Pilates kan också hjälpa dig att snabbare komma tillbaka till din vanliga kropp efter födseln.

Datum: Kursstart v 15 , 8 veckor

Tid: Tisdagar kl18.15

Pris: 1800 kr

Anmälan: info@pilatescomplete.se

Mammabebis

I denna kurs vänder vi oss främst till nyblivna mammor som vill bygga upp sin kropp igen efter graviditet och förlossning. Övningarna är anpassade så att även din bebis kan vara med så att ni får en gemensam och aktiv stund.

Datum: Kursstart v 15 , 8 veckor

Tid: Onsdagar kl 09.30

Pris: 1800 kr

Anmälan: info@pilatescomplete.se

Träna med oss på Kalamata!

Vi fortsätter med våra härliga Pilates och Yogaresor tillsammans med Langley. Bli en av de första att följa med till en helt ny designresort i Grekland!

Vi åker till Kalamata, Grekland den 16 juni och 28 juli.

Vill du hellre följa med till Korsika åker vi: den 19 och 26 maj samt 22 och 29 september.

Eller varför inte snabbt boka in en spontanresa och följa med till Guadeloupe redan den 22 mars!?

För bokning och mer info: www.langley.eu/sv/solresor-sommar/temaveckor/

Yogalates på Yogagames

18-20 maj är det Yoga Games & vi kommer att vara där i år igen!

Lördagen den 19 maj kl.18.00 presenterar Linda :

Yogalates 2 in 1

Vi hittar in i yogans positioner på nya sätt med pilatesteknik! Sköna yogaflöden med flytande övergångar varieras med tuffare pilatespartier. Mjuk stretch och avslappning avslutar klassen.

Glöm inte att uppge koden “Pilates Complete” när du bokar så får du 250 kr rabatt!

För bokning och mer info: www.yogagames.org

Träningskläder från DOM

Nya träningskläder från DOM för vårens alla klasser finns nu att köpa i studion tillsammans med nyttiga superbär från Superfruit.

Vårstäda kropp & själ med fair & färgstark shopping hos oss!

Pilates på ditt jobb!

Så här såg det ut när Getinge marknadsavdelning provade pilates hos oss.

Vill du att vi kommer till ditt jobb och håller en pilates-klass eller vill din avdelning komma och träna gemensamt hos oss en gång i veckan?

Advokatbyrå, bilfirma, kontor eller byggarbetsplats…. Det spelar ingen roll – pilates kan tränas var som helst av vem som helst!

Prisexempel:

Företagsklass 55 min. på Pilates Complete: 2000 kr + moms