Veckans instruktör: Linda Erlandsson

Foto: Vegafoto

Linda Erlandsson

Lindas har sin bakgrund inom dansen, hon är en hängiven Instruktör och Personlig Tränare som har arbetat med pilates sedan 2001. Linda är en av två delägare i Pilates Complete.

” En av mina drömmar har gått i uppfyllelse genom att starta Pilates Complete. Det är en underbar resa som jag gör tillsammans med världens bästa kollega Jasmin Salhi!

Just nu brinner jag för att skapa kreativa träningsprogram som mixar Pilates, Yoga & Dans till mina kunder. Träningsformen Garuda har gett mig mycket ny inspiration som jag hoppas märks på studion.

Pilatestekniken har redskapen många vanliga människor, yogisar eller sportutövare behöver för att kunna justera sig själva till bättre placering, hållning, komma djupare in i yogapositionerna eller få bättre teknik i sin sport.De grundprinciper pilatesen erbjuder ger en bättre teknik, kroppsmedvetenhet och kontroll.

Jag vill lära mina kunder att medvetet styra kroppen och röra sig på bästa sätt för att släppa invanda mönster & släppa onödiga spänningar. Styrka, smidighet & rörlighet är ledorden.

Att få guida människor in i pilatesteknikens värld & att få vara delaktig i glädjen de upplever när de upptäcker vilka förändringar träningen gör med deras kropp och sinne är något som jag älskar och är otroligt tacksam för varje dag.”

Linda innehar full licens från STOTT PILATES och vidareutbildningar från bl.a. Garuda, Anatomy Trains/Fascial Release och Performance Stability/The Pilates Matrix.