Medlemsevent – Power Pilates!

Du som är medlem på Pilates Complete har nu möjlighet att testa en annan form av Pilates än vad du är van vid!

Vi har bjudit in Julie Maes som undervisar i Power Pilates.

Power Pilates har som målsättning att bevara den metod som Joseph Pilates skapade. Övningsbanken är densamma som originalet och övningarna utförs i den ordning som Joseph satte som grund.

Träningen baseras på en rad olika övningar som kopplas samman med en effektiv övergång. Rytmen i övergångarna är viktig för att bevara flytet i träningen. I Power Pilates finns 3 olika nivåer (Beginner, Intermediate, Advanced). Varje nivå ligger till grund för nästa och har en tydlig målsättning.Deltagaren går vidare när kroppen är redo.

Så här säger Julie om Power Pilates:

Jag upptäckte Pilates efter ett dåligt fall hösten 2003 där jag gjorde mig illa i ryggraden. Min sjukgymnast rekommenderade Pilates då hon visste att jag aldrig skulle vara duktig nog att göra mina övningar hemma. Jag behövde stärka upp hela ryggmuskulaturen. Det var så jag började med Pilates och det var det tråkigaste jag visste… fram tills jag började märka hur min kropp utvecklades, hur mycket bättre jag mådde.

Steget till att jag ville utbilda mig blev inte lång. Det tog mig tid dock att hitta en stil som matchade min personlighet (kampsport-tjej, inte dans-tjej!). Till slut hittade jag hem med energin som finns i Power Pilates och bestämde mig för att även certifiera mig 2010. Jag är idag den enda i Göteborg som är full certifierad för matwork och ser fram emot att visa er vad Power Pilates går för!

Passa på och prova Power Pilates för Julie

Fredag den 23 mars kl. 19.30

Fredag den 30 mars kl 19.30

Boka din plats på medlemseventet Power Pilates via

http://www.timecenter.com/pilatescomplete/start/

Välkomna!

Jasmin& Linda