Veckans instruktör: Anna Persson

Varje måndag presenterar vi en av våra härliga instruktörer och idag är det Annas tur!

Vill du träna för Anna ska du komma på Boll/rulle-klassen kl. 18.30 och Yoga-klassen kl. 19.30 på torsdagar!

Anna Persson

“Jag har verkligen brunnit för träning sedan jag var liten. De första åren var det bara gymnastik som gällde och har under många år mer eller mindre levt i en gymnastiksal under de flesta av mina vakna timmar. Intresset för gymnastik fortsatte med att jag ville få andra att förstå precis hur kul det kan och ska vara med träning och hälsa, och jag utbildade mig till instruktör först främst inom redskapsgymnastik men sen kom intresset även för andra träningsformer och allehanda fysiologi.

2003 var jag på en resa i Asien och upptäckte den fantastiska yogan, något som jag direkt kände passade mig som handen i handsken. Efter att ha slutat med gymnastiken var detta bland annat ett perfekt sätt att hålla stelheten borta på. Så när jag kom hem utbildade jag mig till yoga-instruktör för Ulrica Norberg och började köra egna klasser. Jag tycker fortfarande att yogan är en fantastisk träningsform och livsstil som tillför mycket i en vanligtvis väldigt fartfylld vardag, ett underbart sätt att ge kroppen en träningsutmaning på, fylla på energidepåerna, utmana sina tankar och samtidigt komma ner lite i puls.. och andas andas andas =)

Pilatesen upptäckte jag ett litet tag efter yogan och har även den en så klok fysiologisk tanke bakom att man bara måste älska träningsformen när man inser hur mycket gott det ger tillbaka. Att stärka kroppen på rätt sätt och att dessutom förstå hur man stärker den ger ett fantastiskt försprång på många sätt rakt igenom livet.

I mina klasser hoppas jag att kunna ge lite av min energi till deltagarna och förhoppningsvis få dem att orka det där lilla extra som får en att må så bra efteråt! Men framförallt att vara en glad, kunnig guide på tränings- och må bra vägen!”