David Lindgren tränar på Pilates Complete inför finalen i melodifestivalen

David Lindgren slipar formen hos oss på Pilates Complete inför finalen i Globen. Vi passade på att haffa honom i soffan efter Reformerklassen och fråga honom hur han upplever Pilatesträningen.

Fråga: Hur länge har du tränat Pilates?

David: Den har varit den här höstsäsongen när Rondos Thomas Ledin-gäng tränat på Pilates Complete en gång i veckan.

Fråga: Hur tränade du innan du upptäckte Pilatesträningen?

David: Förut tränade jag 4-5 gympass i veckan och provade även att träna Yoga men det var inte min grej. Jag trodde att Pilates var samma sak som Yoga men det är mycket mer fart, roligare och mer utmanande!

Fråga: Känner du någon skillnad i kroppen nu när du börjat träna Pilates?

David: Ja! Jag känner en stor skillnad, jag har hittat de djupt liggande, små muskler som jag aldrig tränat tidigare. Jag känner mig bekväm i min kropp och i bra form och framförallt så älskar jag den sköna känslan som jag får direkt efter ett pass! Idag var jag väldigt trött när jag kom hit, efter två tuffa veckor, men nu har jag fått ny energi och känner mig starkare i center.

Fråga: Många killar är tveksamma till om Pilatesträning är något för dem. Kan du rekommendera fler män att börja med Pilates?

David: Absolut! Man behöver inte vara rädd för att prova, jag blev kär i träningsformen direkt och rekommenderar den till alla.

Fråga: Vad tycker du om att träna just på Pilates Complete?

David: Det är en väldigt skön stämning här med duktiga instruktörer och fina lokaler. Sen så gillar jag myset efteråt när man kan sitta i soffan med thé och frukt och bara njuta…..