Inspirerad av Triyoga i London

Delar med mig av lite bilder som jag tog på Triyoga i Primrosehill, London i helgen …. <3 Linda

På väg till studion låg en ångande het Bikramyogastudio……….

Flyers & anslag för resor, workshops, lärarutbildningar, kurser – det finns hur mycket som helst att välja på!

Receptionen…..

Entrén…

Loungen…

Shopen……..

Väldoftande produkter…

Sköna kläder…

Fullt utrustad STOTT PILATES studio…

PT-träning bakom låsta dörrar…

Väntar på att delta på en yogaklass level 1-2 med Louise Grime…..

Louise Grime

Louise Grime has been practising yoga for 30 years and teaching for 20. She lived and qualified as a Sivananda Yoga teacher in their Ashram in Kerala in 1989 where she was a member of staff. In 1994 she qualified as an Iyengar Yoga teacher at the Iyengar Institute in Maida Vale where she then taught. The major influences in her yoga life have been BKS Iyengar, Shandor Remete and John Scott. Her classes, which reflect her practice, concentrate on breath and alignment, starting with breath awareness and flowing from Sun Salutations into the asanas.

En av tre salar……..

Vackra fönster…..

Kikar in på en Ashtanga-klass med Ryan Spielman…

Ryan Spielman

Ryan has been practising and teaching yoga for the past three lifetimes. Almost entirely self-taught, he has become an advanced practitioner, completing the Advanced A and B series in the Ashtanga Vinyasa system. A meditation teacher, a lay scholar and total geek for authentic spiritual teachings, Ryan has devoted his life to discovering and pushing the boundaries of human potential. As well as teaching yoga, he also leads and organises various groups in London and abroad dedicated to the exploration of consciousness and personal growth. www.trueryan.com

Avslutar besöket med en underbar grön lunch & super-enery juice…. MUMS!!!