Iyengaryoga med Victoria Arnewid

MEDLEMSEVENT FEBRUARI

I februari bjuder vi alla Pilates Complete-medlemmar på Iyengaryoga med Victoria Arnewid!

Fredag 24 februari kl. 19.30 & Måndag 27 februari kl. 08.00

Du bokar din plats via timecenter.

Victoria har lång erfarenhet och djup kunskap inom yoga och dess filosofi och vi är stolta över att ha henne hos oss som gästinstruktör.

Mer om Victoria:

“Det känns idag fantastiskt att själv få lära ut Yoga till andra och dela med mig av allt som Yogan givit mig. Jag har funnit ett lugn och en passion i livet, lärt mig att njuta av varje stund och hittat mig själv. Men som sagt, Yoga är en resa, inte ett mål. Det finns så mycket mer att lära och att förstå och det är en del av tjusningen i Yogan.

I mina klasser försöker jag förmedla min passion för Yoga och möta varje elev på dess nivå. Alla kan få ut något av Yoga, oavsett vilken mental och fysisk nivå man befinner sig på. Det är ingen tävling, du arbetar med dig själv och din egen kropp och din andning i din egen takt. Din egen kropp och själ vet bäst hur långt du ska stäcka dig just idag. Mina klasser baserar sig på Iyengar yoga med sin linjering och fokus på att inte skada kroppen.

Jag hoppas att du som läser detta också får chansen att prova på Yoga om du inte redan gjort det och att du får förmånen att träna för lika duktiga lärare som jag fått göra – Seanne Corn, Jason Crandell, Ana Forrest, Sharon Gannon, Sarah Powers, Shiva Rea och Rodney Yee för att nämna några.”