YinYoga på schemat – träna för erfarna gästinstruktörer

Du vet väl att vi har ett YinYoga-tema på våra yogaklasser v 3-6? Idag och två veckor till har du som är gruppträningsmedlem möjlighet att prova på denna underbara och supersköna yogaform! Passa på att träna med våra kunniga gästinstruktörer som har lång erfarenhet av undervisning och eget utövande i ett flertal yogaformer.

Idag är vi stolta över att ha ljuvliga Victoria Arnewid hos oss. Victoria är nyss hemkommen från en Indienresa och skriver såhär om att få dela sin yoga med er:

Det känns idag fantastiskt att själv få lära ut Yoga till andra och dela med mig av allt som Yogan har givit mig. Jag har funnit ett lugn och en passion i livet, lärt mig njuta av varje stund och hittat mig själv. Men som sagt, Yoga är en resa, inte ett mål. Det finns så mycket mer att lära och förstå och det är en del av tjusningen i Yogan.

De kommande två tisdagarna kommer underbara Maja Martinsson och delar sin YinYoga med er!

Maja kommer även att undervisa i vår YinYoga-kurs som startar på lördag nästa vecka. Fortfarande finns det några platser kvar till kursen om du fastnar för träningsformen efter att ha provat på klassen …

Foto: Alana Da Silva