Kvartersmys runt Kastellgatan före & efter din Pilatesträning

I GPs Två Dagar finns det just nu en artikel om Kastellgatan och om alla små mysiga, trendiga och konstnärliga företag som den senaste tiden sökt sig till området runt Kastellgatan.

Kastellgatan har länge varit en lite bortglömd gata men med nyöppnade gallerier, företag & butiker “Puttrar det i skuggan av Skansberget” som de skriver i GP!

Ska man beskriva vad som händer på Pilates Complete på Kastellgatan 1 är kanske inte puttrar ordet som först kommer upp, utan snarare kokar!

Träning, inredning, konst, föreläsningar, mingel & nätverkande – allt sker innanför våra dörrar.

Vi vill att du, Pilates Complete-medlem, ska njuta av din stund hos oss före och efter träningen, med Thé, frukt, en tidning, bok eller helt enkelt bara mysa i soffan och inte stressa iväg!

Korsettfabriken & Pilates Complete ligger mitt i det nya stråket runt Skanstorget så om du vill förlänga din njutning lite till efter din Pilatesträning kan du strosa i skuggan av Skansen Kronan…. Äta dumplings, köpa hem söta cupcakes, shoppa kläder & smycken, besöka ett galleri, dricka gott kaffe, beställa nybakat surdegsbröd eller boka en ansiktsbehandling!

Allt detta finns bara ett stenkast från Pilates Complete!