Årets trend -skryt med din hälsosamma kropp!

Atletiskt chic, färgchock, hälsosam livsstil och sociala medier ligger i tiden. Vi har tittat på 2012 års trender och känner att det blir ett riktigt Pilates Complete-år!

Nyheter kommer till oss Under 2012 vill vi få ännu fler nyheter skickade till oss via till exempel sociala medier, istället för att vi själva ska jaga dem. Om det kommer en kul nyhet så vet vi att den kommer nå oss ändå.

Vi på Pilates Complete använder oss mycket av de sociala medierna för att nå våra medlemmar och alla er Pilatesintresserade . Genom vår blogg sprider vi mer kunskap om Pilates genom våra inlägg om pilatestekniken. Vi har en övningsbank med återkommande övningar varje fredag som bloggpost. Scheman, medlemsevent och andra bra-att-veta-saker skickar vi med vårt nyhetsbrev som kommer ca varannan månad. Även på facebook lägger vi ut nyheter och bilder mm om vad som händer på Pilates Complete. Vill du ha vårt nyhetsbrev? Maila oss på info@pilatescomplete.se så får du det!

Följ oss på facebook och gilla gärna vår sida!

Atletiskt chic Sport- och streetstylemodet – inspirerat av Nascar, BMX och baseboll – syns överallt. Alexander Wang, Acne och Isabel Marant gör trenden bäst. Sport inspirerar och fotbolls-EM inspirerar. Det blir revärer på möbler och starka färger som vi är vana att se på gympakläder.

Hos oss kan du känna dig trendig hela 2012 då alla är klädda atletiskt chica i träningskläder! 😉 Dessutom kan du köpa snygga, bekväma och funktionella  och färgstarka träningskläder hos oss från märket Drop of Mindfulness.

Färgchock Skönhetstrenden är en stor färgexplosion med kornblått, klargult, bubbelgumsrosa och pastellgrönt. Trenden appliceras både på naglarna, ögonlocken och i håret. Inredning Proteströrelserna runt om i världen inspirerar till vår motreaktion mot den ljusa stilen som synts i många år. Med färger och blandningar hejvilt gör vi under 2012 uppror mot normen ”det vita rummet”.

Pilates Complete gillar klara, starka och energiska färger!

Skryt med kroppen 2012 motionerar vi mer än någonsin och experimenteras med olika träningsformer. Kroppen blir vårt nya skrytredskap och normen är en hälsosam kropp – inte för smal eller övertränad.

Vi kan inte annat än att hålla med! Skryt med din vältränade och hälsosamma kropp!

Du som ännu inte börjat skryta är naturligtvis också välkommen att hänga med oss år 2012. Passa på att teckna dig för 2011 års priser! Välkommen på Öppet Hus söndagen den 29 januari kl 12-16. Du finner oss på Kastellgatan 1 vid Skanstorget.

Jasmin och Linda