Pilates Complete ger Yogalates på Yogagames 18-20 maj

18-20 maj 2012 är det dags för Yoga Games & Pilates Complete kommer med glädje att vara där i år igen – passa på att boka in årets träningshändelse i Göteborg redan nu!!!

Lördagen den 19 maj kl.18.00 finns vi genom Linda i studio 3 och delar med oss av :

Yogalates 2 in 1

Vi hittar in i yogans positioner på nya sätt med pilatesteknik! Sköna yogaflöden med flytande övergångar varieras med tuffare pilatespartier. Mjuk stretch och avslappning avslutar klassen.

Presentatör: Linda Erlandsson, Göteborg

Lindas har sin bakgrund inom dansen, hon är en hängiven Instruktör och Personlig Tränare som har arbetat med pilates sedan 2001. På den egna studion, Pilates Complete, jobbar hon tillsammans med kollegan Jasmin Salhi fram kreativa träningsprogram som mixar Pilates, Yoga & Dans.

”Pilates har redskapen många yogisar behöver för att kunna justera sig själva till bättre placering, och därmed komma djupare in i yogapositionerna. De grundprinciper jag jobbar efter ger en bättre teknik, kroppsmedvetenhet och kontroll. Jag lär mina kunder att medvetet styra kroppen och röra sig på bästa sätt för att släppa invanda mönster & släppa onödiga spänningar. Styrka, smidighet & rörlighet är ledorden.  Att få guida människor in i pilatesteknikens värld & att få vara delaktig i glädjen de upplever när de upptäcker vilka förändringar träningen gör med deras kropp är något som jag är otroligt tacksam för.”

Linda innehar full licens från STOTT PILATES och vidareutbildningar från bl.a. Anatomy Trains/Fascial Release och Performance Stability/The Pilates Matrix.

För att läsa mer och boka biljetter klicka här!

Bilder från förra året:

Bilderna är hämtade från Yoga Games hemsida.