2012 års träningsnyheter från Pilates Complete!

För er som inte kunde vara med på vårt härliga Glöggmys i fredags missade att höra vilka nyheter som väntar inför nästa träningsår på Pilates Complete.

Vårt mål är att ge er som tränar på Pilates Complete den mest kvalitativa pilatesträningen på marknaden och vi jobbar för att alltid vara uppdaterade med de senaste rönen från träningvärlden. Bland annat har vi varit i London på en stor Pilateskonferens där vi fick massor av ny inspiration och framförallt fick vi en helt pinfärsk ny övningsbank direkt från Toronto & Boston. Vi var endast några få Pilatesinstruktörer ifrån Sverige vilket gör att träningen på Pilates Complete inte går att hitta på många andra ställen i Sverige!

Under vårt Londonbesök passade vi också på att besöka ett flertal olika studios för att se hur de jobbade, och vi kan se att Pilates Complete ligger helt rätt i tiden med både träningsutbud, kvalitet och stil. Det är vi stolta över!!!

Vi har många härliga nyheter att dela med oss av!

Vi utökar återigen vårt gruppträningsschema med fler klasser under vårterminen 2012 och vi kommer även denna termin med nya klasser på gruppträningsschemat! Allt för göra träningen så energigivande och varierande som möjligt!

Vegafoto

På Propsklasserna lägger vi till ytterligare ett härligt redskap som kallas för fitnesscircle. Fitnesscirclen är en ring som ger en extra dimension till framförallt styrke & balansträningen och som går att använda på många olika sätt.

Stottpilates

Våra fantastiskt populära reformerklasser kommer att bli flera! 🙂 Även på reformern kommer vi att börja arbeta med redskap i den nya klassen Reformer/props! Detta blir en reformerklass där redskap som fitnesscircle, viktbollar, miniflexboll & wobblies gör träningen än mer utmanande och rolig!

Vegafoto

Vi har flera kursstarter under 2012. Yinyoga, MammaBebis, Gravidpilates och Yogawings! Information om dessa kommer inom kort på hemsidan.

Vegafoto

En annan nyhet i januari är att vi blir ännu fler instruktörer! Från januari kommer vi sammanlagt att vara 10 st instruktörer på Pilates Complete! En närmare presentation av hela Pilates Complete-staben kommer längre fram!

Under våren kommer vi även utbilda oss i den nya träningsformen Garuda som är en blandning av yoga, pilates & dans.Detta innebär att det i framtiden kan dyka upp Garudaklasser på schemat!

Utöver nyheterna på gruppträningsschemat har vi i december öppnat upp för försäljning av väl utvalda produkter. Just nu finns kläder från Drop of Mindfulness, pilatesstrumpor från Akkua och superbär från Superfruit hos oss att köpa.

Under 2012 ligger även flera Pilates och Yogaresor i samarbete med Langley inbokade! Häng med oss till Guadeloupe i mars och Korsika i maj och oktober!

Vi ser fram emot ett nytt och piggt 2012 tillsammans med er!

Jasmin& Linda

Pilates Complete