Glöggmys nu & då

På fredag är det dags för glöggmys igen, det känns helt galet att tiden gått så fort & att det snart är jul igen! Förra årets glöggmys var väldigt speciellt för oss, då hade vi haft öppet i snart ett halvår och eftersom vi inte hunnit med någon invigning ( vilket vi tog igen med råge på 1årsfesten lite längre fram) var det faktiskt det allra första tillfället då Pilates Completes medlemmar samlades. Vi fick njuta av att se och känna lite på vad det var vi höll på att bygga upp.

Nu när vi haft öppet i snart ett och ett halvt år känns det inte på något sätt mindre speciellt, bara mer avslappnat. Nu kan vi på ett lite lugnare sätt njuta av att Pilates Complete lever sitt eget liv med alla relationer medlemmar, instruktörer och andra involverade har varandra emellan. Verksamheten växer & vi är så fantastiskt stolta, tacksamma och glada över att det är så många som väljer att träna hos oss.

Innan vi öppnade var det flera runt omkring oss som var tveksamma till att pilates som träningsform var för smalt för att bygga en gruppträningsverksamhet på, nu ser vi att det snarare är tvärtom! Det är så många som vill träna att klasserna blir fullbokade och tiderna knappt räcker till!

2012 kommer att bjuda på många nya utmaningar för oss båda, Pilates Completes instruktörer och medlemmar. Vi ser med värme och glädje fram emot allt som komma skall!

På fredag ska vi riktigt mysa till det med instruktörer,medlemmar,familj och vänner. Vi vet att det kommer att bli både vackert, stämningsfullt och fyllt av kärlek…

Namasté

Linda & Jasmin

För er som ännu inte hade hittat till oss förra året visar vi ett smakprov på de alltid lika stämningsfyllda bilder som Vegafoto förser oss med. Tack Michael! Så här såg det ut då: