Inspiration från London

Nu är vi hemma igen efter fem otroligt inspirerande dagar i London! Vi har tränat på ett flertal olika pilates- & yogastudios och haft förmånen att träna för några av de allra bästa instruktörerna i hela världen –  NU GRYMT PEPPADE ATT FÅ DELA DETTA MED ER!

Vår målsättning med studion är att alltid kunna erbjuda den mest kvalitativa pilatesträningen på marknaden och att hela tiden ligga i framkant när det gäller nya rön inom “bodymindträningen”.

För att kunna motivera, inspirera och hjälpa andra människor till nya vanor, rätt träning och hälosammare livsstil är det viktigt att fylla på sig själv och hela tiden hålla sig ajour. Det har vi verkligen gjort nu och det kommer att märkas i studion framöver!

Här bjuder vi på några av våra bilder från vår helt ljuvliga inspirations-helg med…………….FANTASTISK TRÄNING!!! glädje, inredning, galen julskyltning, mode, mat & dryck, goda vänner, shopping, skratt & njutning, nya affärskontakter, musikalföreställning & själva storstads-pulsen från London!!! Enjoy darlings 😉