Snart dags att boka in nästa Pilates och/eller Yogaresa till Korsika!

Följ med oss på våra härliga Yoga- & Pilatesresor vår eller höst 2012! Tillsammans med Langley arrangerar vi träningsresor med kvalitet, glädje & njutning i fokus. Populära Korsika & Ile Rousse återkommer som resemål både i maj och september!

Du är garanterad välutbildade, licenserade instruktörer och professionellt utarbetade träningsprogram. Vi väljer kvalitet före kvantitet och alla kurser har ett begränsat antal platser, detta för att du ska få all hjälp du behöver och en personlig kontakt med din instruktör.

2012 ligger både Yoga- & Pilatesresorna v 21,22,39 & 40.
(Avresedatum är lördagen veckan innan dvs. för att vara med på kurserna v 21 lämnar vi Sverige lördagen i v 20 19/5).

Information om Pilatesveckorna

Att träna Pilates på semestern gör underverk för en stel kropp! Värmen och den avstressade miljön gör att du uppnår optimala resultat för hela kroppen. Här lägger vi fokus på att lära dig grunderna i Pilatestekniken. Du lär dig STOTT PILATES fem grundprinciper samt ett antal mattbaserade övningar med kroppen som eget redskap. Vi utmanar din balans och tränar de djupt liggande stabiliserande musklerna i kroppen. Pilates förbättrar koordination, styrka och rörlighet samt formar kroppen på ett effektivt sätt.

Vi tränar i grupp på matta. Pilatesveckan är uppbyggd som en kurs, där vi varje dag tar träningen ett steg vidare och bygger på med nya övningar. I Pilates strävar man efter att få tillbaka den naturliga hållningen i kroppen. De allra flesta av oss har någon obalans i kroppen som visar sig genom t.ex. spänningar, trötthet eller stelhet. I Pilates tränar man den stabiliserande hållningsmuskulaturen som ligger närmast skelettet. När dessa muskler är starka kan de hjälpa till att hålla leder på sin naturliga plats och minska smärta vid ex. ryggont.

Förbättrad teknik och snabba resultat är ju också något som eftersträvas inom sporten. Pilatesträning är ett perfekt komplement till ex. tennis- och golfträning för att finslipa teknik och balansera upp kroppen. Oavsett varför du söker dig till Pilates får träningen med all sannolikhet dig att känna dig starkare, smidigare och lättare i kroppen!

Pilateskursen omfattar fem dagar à 75 min/dag.
Information om Yogaveckorna

Yoga ger en fysiskt stark och uthållig kropp, och om man vill, andlighet. På Langley Resort Napoleon Bonaparte i Ille Rousse har du möjligheten att göra såväl en yttre, som en inre resa. Yoga är ett komplett program för hur man lever i världen, det handlar om att utvecklas och växa – fysiskt, mentalt och emotionellt. Alltid i din egen takt.

Vi tränar i grupp på matta. Yogaveckan är uppbyggd som en kurs, där vi varje dag arbetar med ett speciellt tema.

Vi utövar en dynamisk hatha yoga, där övningar och positioner (asanas) länkas samman med varandra i ett flödande rörelsemönster. En yogaform som kombinerar traditionell yoga med nya och innovativa idéer. En kontrollerad och följsam andning är grunden i den fysiska träningen, där vi arbetar med att förbättra vår rörlighet, styrka och balans.

Hatha yoga – där Ha står för det aktiva inom oss, solen och det maskulina, och Tha står för det introverta, passiva, månen och det feminina inom oss. En grundtanke med yoga är att balansera upp dessa två sidor. Det gör vi både genom fysiska övningar som stärker kroppen och renar nervsystemet, och andningsövningar (pranayama) som får vår energi och livskraft att flöda fritt.

Yogakursen omfattar fem dagar á 75 min/dag.

För mer information & bokning :
www.langley.eu

http://www.langley.eu/sv/solresor-sommar/temaveckor/pilates/