Nyhetsbrev 7 2011

Unna dig det allra bästa i höst!

Hösten är här! Och med den kommer möjligheten att dyka djupt ner i böcker, filmer och träna kroppen på nya sätt! Kroppen anpassar sig hela tiden efter vad vi gör och hur vi lever.

Vi på Pilates Complete väljer i höst att vidareutbilda oss själva för att kunna fortsätta ge er den mest kvalitativa pilatesträningen på marknaden!

Anatomy Trains hade under oktober sin allra första utbildning i Göteborg och där deltog vi tillsammans med akupunktörer, massörer & fysioterapeuter. Vi lärde vi oss mer om fascians betydelse för hållningen & kroppens välmående och i november åker vi till London för att delta i STOTT PILATES stora Europa-symposium. Där presenteras de senaste nyheterna från pilatesvärlden & vi kommer att dela med oss av allt vi sett & hört när vi är hemma igen!

Du som tränar på Pilates Complete är endast värd det bästa!

Vårt mål är att ge det till dig.

Föreläsning och mingel

Sarah Cooper och Nina Gorfer gästar just nu Pilates Complete med sin konst. Deras fantastiska “Covered in the Right Arch” från “Latent now” the Qatar series finns hos oss för påseende och inspiration under hela november.

Torsdagen den 10 november kl. 18-20 bjuder vi med anledning av detta in till föreläsning och mingel hos oss på Kastellgatan 1!

O.s.a senast 5 november till info@pilatescomplete.se.

Varmt välkommen!

Farsdags-erbjudande


Den 13 november är det fars dag och det firar vi med ett kärleksfullt pilateserbjudande till alla män!

Ge din man, bror, pappa, granne, vän, son, farfar, kollega, svärson, partner, morbror, lagkamrat eller någon annan man du känner 3 st personliga träningstillfällen hos oss!

Pris: 1500 kr ( värde 2250 kr) Gäller vid köp tom 2011-11-13. Endast 1 erbjudande per man. För köp kontakta oss på: info@pilatescomplete.se

Handstående workshop

Missa inte höstens lekfullaste workshop fredagen den 11 november kl 18.30-20.30 !

Milla Floryd älskar att stå på händer och förra gången hon besökte oss med denna workshop ångade hela studion av glädje, hetta & nyfikenhet!

Anmäl dig till: mail@millafloryd.me

Väl utvalda produkter!


I november kommer vi äntligen att starta vår efterlängtade försäljning!

I studion kommer vi att ha ett mindre antal väl utvalda produkter till försäljning. Träningskläder, superbär, träningsmattor m.m.

Det du ser är det som finns, vi håller inga lager och det är inte säkert att samma sak kommer tillbaka igen! Vi ser fram emot att få shoppa loss tillsammans med er!

Tjejmys


Foto: Vegafoto

Kom & njut av en härlig stund tillsammans med dina bästa vänninor i våra vackra lokaler! Vi vill ge er ny kraft, inspiration och glädje i höstmörkret.

Mingel, visning, föreläsning, träning, stretch & avslappning………..

Längd : 2,5 h

Pris: 475 kr p./p. minimum 8 pers.

Ni bokar datum, tid & upplägg på : info@pilatescomplete.se

Övningar för egenträning

Varje fredag presenterar vi på vår blogg en ny pilatesövning för dig som vill träna mera på egen hand. Alla övningar skall göras enligt STOTT PILATES fem grundprinciper och vi har valt att visa dem i både foto, film och text för att du lätt ska kunna följa med. Om du missar vår blogg en fredag så finns alla övningar sparade under rubriken “Övningar”.

TIPS! Spara övningarna och sätt ihop ditt eget program med dina favoritövningar. Från och med nu så finns vi med dig överallt & du kan alltid träna pilates!

Ett stort tack till Ulf Schagerström för hjälp med musik och Vegafoto för foto & film.

Boka in årets glöggmys!

Snapshot: Vegafoto

Boka in fredagen den 9 december kl. 18-20, då är det dags för årets glöggmys för alla Pilates Complete-medlemmar!