Träna pilates i Göteborg? Läs våra kundreferenser!

Villl du veta hur det är att träna pilates på Pilates Complete i Göteborg?

rejta kan du läsa en del av de omdömen som våra medlemmar gett oss – vi ligger i topp!

Här kommer några mail-kommentarer som vi fått i veckan, de värmer verkligen! Vi är sååå glada & tacksamma över att så många gillar att träna hos oss! TACK ALLA!

PoK L&J

…………Måste säga att jag älskar att träna hos er. Studion är jättefin! Möjligheten att kunna träna ute under sommaren är fantastisk. Passen är utmanande, varierande och roliga. Men framför allt ger NI så mycket positiv energi och värme.  Har en bra bit kvar till att säga att jag blivit smidigare men möjligtvis lite starkare.  Kommer självklart fortsätt att träna hos er!……………..

……Att jag/vi är mkt nöjda med er som instruktörer kan ni knappast ha missat, däremot kanske åtminstone inte jag uttryck lika tydligt vilket helschysst ställe ni skapat och driver!! Ger både inspiration och energi……………

……………….Nu har jag äntligen kommit igång med Pilatesträningen efter mitt långa sommaruppehåll och det känns bra.Så snyggt det blev med turkos soffa och de fina kuddarna! Man blir glad av att komma till Pilates Complete!…………….

………….Tack för en fantastisk träning! Entusiastiska, kunniga och glada tränare i inspirerande och sköna lokaler!……………