Turkos dröm på Pilates Complete i höst!

Nytt schema, nya medlemmar, nya kurser, nya instruktörer & NYA FÄRGER!

Vi på Pilates Complete är väldigt måna om att pilatesstudion ska vara en plats där du som tränande medlem kan fylla på med ny inspiration, kraft & glädje.

Inredningen hos oss är en detalj som förhoppningsvis ger dig ny energi! Färger påverkar oss på olika sätt & vi har i höst valt att satsa på en härligt turkos färg – dream it, love it, live it!

Snapshot: Vegafoto

Turkos kombinerar fridfulla egenskaper hos färgen blå med uppfriskande aspekter av grönt och väcker tankar av lugnande, tropiska vatten. Den är en effektiv flykt från vardagens bekymmer, som samtidigt återställer vår känsla av välbefinnande.

Turkos tros vara en skyddande talisman, en färg med djup medkänsla och helande kraft och en färg för tro och sanning, inspirerad av vatten och himmel. Turkos symboliserar en flykt för många människor – den tar en till ett tropiskt paradis som är trevligt och inbjudande, även om det bara är en fantasi. Oavsett om man ser ett lugnt hav som omger en tropisk ö eller en skyddande sten, är Turkos en färg som de flesta människor reagerar positivt på. Den är allmänt smickrande, omtyckt av både män och kvinnor.