Vinnare av 1 års fri träning är……………

……….Anica Stenberg!

Grattis Anica, du har vunnit 1 års fri gruppträning hos oss på Pilates Complete! Vi ser fram emot att få svettas, skratta & skruva kroppen till balans, smidighet & styrka under 2011-2012 tillsammans med dig!

Annicas motivering för att vinna lyder :

Min stela kropp behöver mjukas upp, mina förslappade stackars muskkler behöver stärkas och mitt röriga liv behöver lugn och fokus. Hoppas, hoppas på Pilates kraft!

TACK ALLA!!! som varit med och tävlat & för fantastiskt fina motiveringar, ni är underbara!

Här är några exempel :

När rogivande och nyttig träning skall råda, välj pilates complete så får du båda./Håkan

Min stackars kropp behöver verklig pilateshjälp efter förlossning och en liten kille som bara blir större. Har inga muskler kvar! Hjälp en nybliven mamma. Håller alla tummar vi har. 🙂 / Jessica

Jag vill INTE vinna! för hur ska jag hinna jobba när det finns så många roliga pass, maskiner, personer och mycket ljus o värme…….!/Toni

För att inte gå upp,
Tränar jag helst i grupp.
Jag kommer i form utan slit,
Det är toppen med Pilates Complete!

/ Kristin

Gillar er sida , bjudit in 30 vänner & även delat evenemanget på min sida 🙂 Jag vet inte mycket om pilates men behöver komma igång med något för välbefinnande så hoppas verkligen på vinst!! Jag behöver det verkligen!! Hoppas hoppas :)/Åsa

Jag vill gärna träna
i vacker lokal, ja gärna
och ont vill jag inte ha
så Pilates Complete är jättebra!

/ Elisabeth

När man varit medlem i ett år, och fått ta del av allt det fina..så kan det hända att man i ett år till, sig själv vill pina. Stå på bosu och stretcha på matta, utan detta sover man inte gott om natta. Ge mig chansen till höst och vår, så lovar jag att träna både rumpa och lår.. Kroppen mig tackar och livet får klang, tack Jasmin och Linda för engagemang. ;)/Linda

Tyvärr kan inte alla vinna, men förhoppningsvis ses vi i höst i allafall på Pilates Complete – Göteborgs mest färgsprakande pilatesstudio!!!

Kramar till alla & ha en fortsatt härlig fredagskväll / Linda & Jasmin