Höstens Grupptränings och PTGroup schema kör igång v 36!

Vecka 36 kör vi på Pilates Complete igång med vårt gruppträningsschema späckat med härliga Pilates och Yogaklasser.

Ingen annanstans i Göteborg kan du hitta så många och så varierande Pilatesklasser på ett och samma ställe som hos oss på Pilates Complete. Du som gillar Pilatestekniken kommer att finna en mängd olika klasser att välja och vraka mellan. Bollar, rullar, matwork, bosu, reformerträning mm. Det finns en favorit för alla!

Läs om våra klasser här:

  • MATWORK Lär dig STOTT PILATES uppvärmning, essential- samt intermediateövningar. Få bättre kroppskontroll, placering och teknik. På den här klassen använder vi enbart den egna kroppen som redskap.
  • BOLL/RULLE Utmana din balans och träna de djupa stabiliserande musklerna i kroppen. På den här klassen använder vi redskapen Pilatesboll och Foamroller.
  • BOSU Få upp pulsen och träna kroppens viktigaste muskel, hjärtat, med intervallträning. På den här klassen använder vi redskapet Bosu och varvar styrke- med konditionsträning.
  • PROPS Förbättra koordination, styrka och rörlighet samt forma kroppen på ett effektivt sätt. På den här klassen använder vi redskapen Wobblies, Mini Stability Ball, Flexband och Toning Ball.
  • REFORMER Uppnå optimala resultat för hela kroppen med denna fantastiska Pilatesmaskin. På den här klassen använder vi SPX Max Reformer med box för flexibilitet, styrka och uthållighet.
  • JUMPBOARD Pulshöjande och högintensiv träning med hopp i pilatesmaskinen reformer. Intervallklass där cardioträning varvas med styrke och rörlighetsövningar.OBS! Jumboard intervall träning kräver baskunskaper i reformern. Du bör ej ha nack eller ländryggsproblem.
  • YOGA Öka ditt fysiska och mentala välbefinnande med yoga. På den här klassen varvar vi kroppspositioner med andnings- och avslappningsövningar.

Våra klasser är 55 minuter långa och rymmer mellan 6-12 personer. Plats bokas via vårt bokningssystem.