Passa på att boka innan fredag! Åk 2 för 1 till Ille Rousse,Korsika när vi har yoga och pilateskurser v 34 och 35!

I detta nyhetsbrev: KorsikaKreta | 2 för 1-erbjudande
Ett bättre solerbjudande är svårt att få. Om du bokar senast fredag 12 augusti har du möjlighet att åka två personer till Korsika eller Kreta till priset av en. Erbjudandet 2 för 1 gäller för avresa 18-19 och 25-26 augusti till Kreta och 20 och 27 augusti till Korsika. Ni reser med direktflyg och bor bekvämt på ett av våra Langleyhotell där en härlig frukostbuffé är inkluderad. Boka genom att uppge kampanjkod “2 för 1” när du bokar på 0771-121212. Läs mer.

Prisexempel Kreta 19 augusti
5 595 kr inklusive flyg, transfer, boende i dubbelrum med balkong och frukost för två personer. Avresa Landvetter. Läs mer och boka.

Erbjudandet gäller endast nybokningar och går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden. Erbjudandet gäller fram till 18.00 fredagen den 12 augusti.

Följ med oss till Kreta och den lilla byn Almirida. Här njuter du av salta bad och roliga aktiviteter på Langley Resort Almirida Bay. Läs mer om Kreta.
Skönhetens ö Korsika bjuder på en av Medelhavets mest spännande miljöer. Här hittar du fantastiska landskap och långa stränder. Boende på våra Langleyhotell mitt i Calvi eller Ile Rousse. Läs mer om Korsika.
Ikväll, onsdag 10 augusti mellan 18 och 20 kan du ställa frågor till oss om vår vandring Tour du Matterhorn. På vår Facebooksida träffar du vår vandringsguide Johan Sundberg som svarar på dina frågor. Till Facebooksidan!
Bli ett fan av Langley Se våra filmer Följ våra bloggar
Avregistrera från nyhetsbrev | Kontakta oss | www.langley.eu