Gravidträning och fotografering

I samarbete med Michael ifrån Vegafoto ägnade vi några timmar i fredags eftermiddag till att fotografera vackra och höggravida Emma.

Emma är gravid i vecka 40 och har tränat PT-pilates igenom hela graviditeten.
Pilates är en fantastisk träningsform som passar bra att träna även under graviditeten.
Det finns flera fördelar med att träna Pilates under graviditeten. Man bygger upp kroppen för att orka bära de extra kilon som kroppen lägger på sig och bära sin bebis. Lågintensitetsträning för den djupa bukmuskulaturen samt andning och övningar som är anpassade till den växande magen är några saker man fokuserar på. Under förlossningen behöver man kraft och det är också viktigt att kunna slappna av ordentligt. Med Gravidpilates får man båda delarna. Att träna Pilates kan också hjälpa att snabbare komma tillbaka till sin vanliga kropp efter födseln.

Du som är intresserad av att träna Personlig Träning i pilates under din graviditet är välkommen att höra av dig till oss på Pilates Complete.Vecka 35 kör vi även igång med en ny kurs i Gravidpilates.

Maila oss på info@pilatescomplete.se