Redo för en ny härlig träningsvecka med Yoga, Pilates & TRX!

I morgon är det dags för en ny härlig träningsvecka på Pilates Complete! Jag känner mig sååå laddad, hoppas att just DU gör detsamma!

På Yogan i morgon bitti blir det en klass inspirerad av Yogagames – lekfullt testar vi gamla positioner på ett nytt sätt & fokuserar lite extra på höftöppnare! SKÖÖÖNT – i allafall efteråt 😉 Börja gärna ikväll med pranayama för att förbereda kroppen på lunges, duvan, hanomanasana & mycket mycket mer……

På pilatesklasserna är det högtryck just nu och vi gör vårt bästa för att alla ni underbara medlemmar ska få träna så mycket som ni önskar & vill! Vi tycker att det är jättekul att så många av er vill träna så mycket & har en hel del spännande saker på gång som ni säkerligen kommer att gilla!

PT-sessionerna vigs åt utomhusträning & mer & mer till TRX´n! Detta superba redskap där pilatesövningar kan bli riktigt riktigt tunga – en steg vidare för dig som lyckats bygga upp din muskelkorsett & är redo för nya utmaningar. KUL!!! tycker vi.

Låt nästa vecka bli den bästa i ditt liv

&

Pilates Complete bli en del av den du är & vill vara !

/Linda

Foto: Vegafoto