Pilates Complete tackar Yogagames för en fantastisk helg!

TACK Johanna, Andreas & hela Yogagames crew för ett fantastiskt arbete med premiären av Yogagames! Vi längtar redan till nästa år & hoppas att alla Göteborgs-yogis & pilatesutövare redan nu bokar in 18-20 maj 2012 – då det är dags för nästa omgång!

Lena, Johanna, Andreas

Helgen har varit alldeles underbar & all inspiration & nya övningar vi fått ska vi dela med oss till er – alla Pilates Complete medlemmar under resten av våren & hela sommaren!

Tiffany Cruikshank undervisar “Liberate yourself”.

Förberedelse inför klassen “Pilates Complete Challenge” – Jättekul med så många pilatesintresserade på en yogakonferens! Otroligt många positiva kommentarer, frågor & nyfikna funderingar & tankar efter klassen. Ni är alla varmt välkomna till studion på Pilates Complete – hoppas att få se många av er där!

Det har varit underbart att få dela dessa dagar med er alla dedikerade,hängivna & kärleksfulla människor

– i all tacksamhet & ödmjukhet

Namasté Linda