Yoga, Garuda & Pilates i världsklass nu i Göteborg på Yogagames

Såhär känner man sig efter en hel dag på Yogagames & efter att ha testat Garuda Core för första gången! Vill bara ha mer!

Längtar redan tills i morgon – KOM du också!!!

Drop-in platser finns på Pilates Complete Challenge kl 12.30

Några bilder från dagen:

Startade morgonen med föreläsning av Blossom:

Ämnet var “Bli expert på dig själv” & frågan var ” Vad betyder det att vara i toppform? ” När man är i toppform behöver man ingenting, man är nöjd, tillfreds med livet, närvarande, kan fokusera. När man inte är i toppform är vi giriga, gnälliga, vill hela tiden ha mer & känner rastlöshet.

Vi fick 6 saker ( principer) att tänka på när vi ville komma i toppform, tricket är att känna sig själv så bra att man vet vad man behöver just nu och fokusera på det. Principerna är:

Tankar

Andning

Vätska

Näring

Motion

Dygnsrytm

Är DU i toppform just nu? Har DU varit i toppform någon gång? Hur kändes det?

Sen var det dags för show! Många vänner var på plats idag, jag fick sällskap av gladaste Anna & Julia. Vi fick luta oss tillbaka & njuta av Duncan Wongs totala närvaro & kroppskontroll! Han måste ha tränat mycket pilates…..hihihi….

Mingel mellan föreläsning & klass – färgsprakande Maja med vän kom & kramades!

Sen var det dags för mig –  Föreläsningen “Pilates möter Yoga” drog 20-talet yogisar som var intresserade av hur pilatesträning kan förbättra deras yogautövande. Frågorna var många & det var så roligt att få dela kunskapen om pilatestekniken, hur vi arbetar i maskinerna, skuldertabiliseringens betydelse i alla plankor & chaturangas, hur små finjusteringar i bäckenets placering kan förändra en asana totalt & och alla andra fördelar pilatesen har för yogautövare. KUL!

Kitty & gänget förbereder sig inför klass!

…& Elaine & Milla inför acroyogan……

Marco svettig & lycklig!

Katy Appleton ledde oss hela vägen hem ” Follow the yellow brick road”

Hemma känns det tryggt, kärlekfullt, lugnt, lyckligt & harmoniskt – precis så var det på Katys klass! Lovely…………

Camilla Bergström guidade oss genom bakåtböjningar, bryggor & hjärtöppningar – utmanande & läskigt… men mest SKÖNT & HÄRLIGT!


Sist men inte minst shoppade jag ett helt set från Drop Of Mindfulness som jag ska ha i morgon när jag undervisar! Snygg design med Pilates Completes färger & underbara material…………….